精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区

精英家教網 > 高中英語 > 題目詳情

Kieron Williamson, a seven-year-old British boy, is being recognized as an art genius after selling 16 paintings for 18, 000 pounds in just 14 minutes. This boy has artistic skills that would be the envy of any serious painter and drawn comparisons to Pablo Picasso, a child prodigy(神童)who became one of the most recognized artists of the 20th century.

 It all began on a family holiday to Cornwall on the southwest English coast when Kieron was five. Inspired by the view, he asked his parents for his first sketch-pad (速寫紙). From that moment on, he became deeply interested. While supportive, Kieron’s parents are careful not to push their son. He only paints when and what he wants.

 He has a waiting list of hundreds and requests for his works have been flooding in. His father said a sale of Kieron’s works held in November even drew a buyer from Japan. “We had people driving down that night, there were people on the door waiting to come in the morning who had been standing outside, the phones were going mad as soon as the door opened at nine o’clock and within 14 minutes all the 16 pictures had gone, ” he said.

All this talent, money and high praise could so easily go to a young boy’s head, but Kieron said his friends keep him grounded. “Some of them want to be as good as me and some of them think. . . Umn, ‘you are not too special’, ” he said.

    Kieron’s favourite painter is British artist Edward Seago and he has spent some of his earnings buying a work by his hero. The rest is being invested by his parents until he reaches 25. Kieron’s parents and his younger sister Billi-Jo don’t see him as anything other than a normal seven-year-old boy who likes to tear around the house and who’s mad about football. But for now, with so much still to learn, there’s only one thing he wants to be when he grows up. He said, “I think I’ll definitely be an artist. ”

26. According to Paragraph 1, we can know Kieron Williamson ________.

A. painted 16 paintings in only 14 minutes

B. draws as well as Picasso did

C. is one of the most recognized artists

D. has unusual ability in painting

27. What made Kieron Williamson begin to love painting?

A. His first sketch-pad.

B. His parents’ encouragement.

C. The view at the seaside.

D. His swimming near the coast.

28. In Kieron Williamson’s friends’ opinion, he ________.

A. is famous but a little proud

B. isn’t very special from other children

C. isn’t worth praising at all

D. is hard to get along with

29. It can be inferred from the last paragraph that ________.

A. Edward Seago thinks highly of Kieron’s painting

B. Kieron likes doing sports and painting instead of studying

C. Kieron’s family is very poor

D. Kieron wants to be a great painter

30. The passage mainly tells us________.

A. a seven-year-old painting genius

B. how to be a great painter

C. Kieron Williamson may become the second Picasso

D. the painting changed Kieron Williamson’s life greatly

文章介紹了一個7歲的小畫家Kieron Williamson的情況,他的畫技可以和畢加索的相比,由此可看出他的畫畫能力非常強。

26. 【解析】選D。細節理解題。文章第一句就提到Kieron Williamson是一個藝術天才,因此D項正確;A項的painted應改成sold;B項太夸張;C項是說畢加索。

27. 【解析】選C。細節理解題。根據文章第二段前三句可知是海灘的美麗景色使Kieron Williamson對畫畫產生了興趣,因此C項正確。

28. 【解析】選B。細節理解題。根據文章第四段的“Some of them want to be as good as me and some of them think. . . Umn, ‘you are not too special’, ”可知B項正確。

29. 【解析】選D。推理判斷題。根據文章最后一句可知Kieron非常想以后成為一名著名的畫家,因此D項正確。

30. 【解析】選A。主旨大意題。文章主要介紹了小畫家Kieron Williamson的情況,因此A是最佳選項。

練習冊系列答案
相關習題

科目:高中英語 來源: 題型:閱讀理解

Kieron Williamson, a seven-year-old British boy, is being recognized as an art genius after selling 16 paintings for 18, 000 pounds in just 14 minutes. This boy has artistic skills that would be the envy of any serious painter and drawn comparisons to Pablo Picasso, a child prodigy(神童)who became one of the most recognized artists of the 20th century.

 It all began on a family holiday to Cornwall on the southwest English coast when Kieron was five. Inspired by the view, he asked his parents for his first sketch-pad (速寫紙). From that moment on, he became deeply interested. While supportive, Kieron’s parents are careful not to push their son. He only paints when and what he wants.

 He has a waiting list of hundreds and requests for his works have been flooding in. His father said a sale of Kieron’s works held in November even drew a buyer from Japan. “We had people driving down that night, there were people on the door waiting to come in the morning who had been standing outside, the phones were going mad as soon as the door opened at nine o’clock and within 14 minutes all the 16 pictures had gone, ” he said.

All this talent, money and high praise could so easily go to a young boy’s head, but Kieron said his friends keep him grounded. “Some of them want to be as good as me and some of them think. . . Umn, ‘you are not too special’, ” he said.

    Kieron’s favourite painter is British artist Edward Seago and he has spent some of his earnings buying a work by his hero. The rest is being invested by his parents until he reaches 25. Kieron’s parents and his younger sister Billi-Jo don’t see him as anything other than a normal seven-year-old boy who likes to tear around the house and who’s mad about football. But for now, with so much still to learn, there’s only one thing he wants to be when he grows up. He said, “I think I’ll definitely be an artist. ”

26. According to Paragraph 1, we can know Kieron Williamson ________.

A. painted 16 paintings in only 14 minutes

B. draws as well as Picasso did

C. is one of the most recognized artists

D. has unusual ability in painting

27. What made Kieron Williamson begin to love painting?

A. His first sketch-pad.

B. His parents’ encouragement.

C. The view at the seaside.

D. His swimming near the coast.

28. In Kieron Williamson’s friends’ opinion, he ________.

A. is famous but a little proud

B. isn’t very special from other children

C. isn’t worth praising at all

D. is hard to get along with

29. It can be inferred from the last paragraph that ________.

A. Edward Seago thinks highly of Kieron’s painting

B. Kieron likes doing sports and painting instead of studying

C. Kieron’s family is very poor

D. Kieron wants to be a great painter

30. The passage mainly tells us________.

A. a seven-year-old painting genius

B. how to be a great painter

C. Kieron Williamson may become the second Picasso

D. the painting changed Kieron Williamson’s life greatly

查看答案和解析>>

科目:高中英語 來源: 題型:閱讀理解

Kieron Williamson, a seven-year-old British boy, is being recognized as an art genius after selling 16 paintings for 18,000 pounds in just 14 minutes.This boy has artistic skills that would be the envy of any serious painter and drawn comparisons to Pablo Picasso, a child prodigy (神童) who became one of the most recognized artists of the 20th century.

It all began on a family holiday to Cornwall on the southwest English coast when Kieron was five.Inspired by the view, he asked his parents for his first sketch-pad (速寫紙).From that moment on, he became deeply interested.While supportive, Kieron’s parents are careful not to push their son.He only paints when and what he wants.

He has a waiting list of hundreds and requests for his work have been flooding in.His father said a sale of Kieron’s works held in November even drew a buyer from Japan.“We had people driving down that night, there were people on the door waiting to come in the morning who had been standing outside, the phones were going mad as soon as the door opened at nine o’clock and within 14 minutes all the 16 pictures had gone,” he said.

All this talent, money and high praise could so easily go to a young boy’s head, but Kieron said his friends keep him grounded.“Some of them want to be as good as me and some of them think… Umn, ‘you are not too special’,” he said.

Kieron’s favourite painter is British artist Edward Seago and he has spent some of his earnings buying a work by his hero.The rest is being invested by his parents until he reaches 25.Kieron’s parents and his younger sister Billi-Jo don’t see him as anything other than a normal seven-year-old who likes to tear around the house and who’s mad about football.But for now, with so much still to learn, there’s only one thing he wants to be when he grows up.He said, “I think I’ll definitely be an artist.”

1.According to Paragraph 1, we can know Kieron Williamson      .

A.painted 16 paintings in only 14 minutes

B.draws as well as Picasso did

C.is one of the most recognized artists

D.has unusual ability in paintings

2.What made Kieron Williamson begin to love painting?

A.His first sketch-pad.   B.His parents’ encouragement.

C.The view at the seaside.   D.His swimming near the coast.

3.In Kieron Williamson’s friends’ opinion, he      .

A.is famous but a little proud

B.isn’t very special from other children

C.isn’t worth praising at all

D.is hard to get along with 

4.It can be inferred from the last paragraph that      .

A.Edward Seago thinks highly of Kieron’s f painting

B.Kieron likes do sports and painting instead of studying

C.Kieron’s family is very poor

D.Kieron wants to be a great painter

5.The passage mainly tells us      .

A.a seven-year-old painting genius

B.how to be a great painter

C.Kieron Williamson may become the second Pacasso

D.the painting changed Kieron Williamson’s life greatly

 

查看答案和解析>>

同步練習冊答案
精品一区二区免费在线观看_国产精品久久久久久av福利软件_97成人精品区在线播放_国内成人精品一区
一本到一区二区三区| 日韩欧美国产一区二区在线播放| 亚洲靠逼com| 91黄色免费网站| 午夜影视日本亚洲欧洲精品| 欧美日本一区二区| 蜜桃av一区二区在线观看| 精品入口麻豆88视频| 国产麻豆91精品| 国产精品国产三级国产有无不卡 | 亚洲国产精品一区二区久久| 欧美色图片你懂的| 开心九九激情九九欧美日韩精美视频电影| 日韩欧美精品在线视频| 国产综合久久久久影院| 国产精品视频第一区| 一本色道久久综合亚洲精品按摩| 亚洲午夜久久久久久久久电影院| 91精品国产综合久久久蜜臀图片 | 国产一区二区三区精品欧美日韩一区二区三区 | 久久综合久色欧美综合狠狠| 国产不卡一区视频| 伊人色综合久久天天人手人婷| 亚洲精品视频在线看| 欧美在线不卡视频| 蜜桃一区二区三区四区| 久久夜色精品一区| 色综合久久综合| 免费看精品久久片| 国产精品女主播av| 欧美日韩亚洲综合在线| 狠狠网亚洲精品| 亚洲人成伊人成综合网小说| 91精品在线观看入口| 福利一区福利二区| 亚洲成人www| 久久精品视频一区二区| 色94色欧美sute亚洲线路二| 蜜桃91丨九色丨蝌蚪91桃色| 国产精品另类一区| 欧美久久一二区| 国产成人免费xxxxxxxx| 亚洲一级二级三级在线免费观看| 精品国产乱码久久久久久老虎 | 成人高清视频在线| 日韩中文字幕区一区有砖一区| 国产三级精品视频| 欧美日韩精品一区二区三区 | 日本中文字幕一区二区有限公司| 国产嫩草影院久久久久| 欧美日韩视频在线第一区 | 久久精品久久久精品美女| 国产精品久久久久aaaa| 欧美一区二区三区性视频| gogo大胆日本视频一区| 日韩不卡在线观看日韩不卡视频| 国产精品国产自产拍在线| 欧美一级淫片007| 91在线观看免费视频| 久久国产精品99精品国产| 一区二区三区小说| 国产午夜精品久久久久久免费视 | 国产欧美一区二区三区沐欲| 欧美精品亚洲二区| 91丨porny丨户外露出| 国内精品免费**视频| 亚洲高清免费观看 | 精品国产乱码久久久久久久 | 国产人伦精品一区二区| 欧美精选一区二区| 色欧美片视频在线观看| 国产99久久久精品| 老司机精品视频在线| 亚洲国产欧美日韩另类综合 | 日本怡春院一区二区| 亚洲乱码国产乱码精品精98午夜| 久久久欧美精品sm网站| 91精品久久久久久久91蜜桃 | 欧美美女一区二区在线观看| 99久久综合国产精品| 国产久卡久卡久卡久卡视频精品| 日韩高清国产一区在线| 一级女性全黄久久生活片免费| 中文字幕av一区二区三区免费看| 欧美xxxxxxxx| 制服丝袜日韩国产| 欧美三级蜜桃2在线观看| 91一区二区三区在线播放| 国产不卡视频在线播放| 国产一区二区三区四区在线观看| 日本网站在线观看一区二区三区 | 久久久影视传媒| 日韩欧美高清一区| 欧美电影一区二区| 欧美日韩精品免费观看视频| 91国产丝袜在线播放| 色综合久久久网| 91免费观看在线| 北条麻妃一区二区三区| 国产91对白在线观看九色| 国产揄拍国内精品对白| 极品少妇一区二区三区精品视频 | 国产麻豆日韩欧美久久| 精品无人区卡一卡二卡三乱码免费卡| 欧美aa在线视频| 日本在线不卡一区| 免费成人性网站| 免费人成精品欧美精品| 青娱乐精品在线视频| 日韩国产精品大片| 日本特黄久久久高潮| 日本不卡一区二区| 免费日韩伦理电影| 91精品免费在线观看| 91精品在线一区二区| 91精品中文字幕一区二区三区| 欧美人伦禁忌dvd放荡欲情| 欧美日韩一区在线观看| 欧美日韩国产高清一区| 欧美高清视频一二三区| 91精品免费观看| 欧美成人a∨高清免费观看| 精品国产乱码久久久久久牛牛| 久久影音资源网| 欧美国产亚洲另类动漫| 国产精品久久久一本精品 | 色94色欧美sute亚洲线路一ni| 在线免费精品视频| 欧美电影在线免费观看| 日韩欧美一级在线播放| 精品国内二区三区| 久久精品视频免费观看| 一区免费观看视频| 亚洲一区自拍偷拍| 日日嗨av一区二区三区四区| 另类小说色综合网站| 国产精品18久久久久久vr| 成人午夜又粗又硬又大| 色系网站成人免费| 在线综合视频播放| 久久久久久久综合日本| 国产精品免费看片| 亚洲一区av在线| 久久国产三级精品| 成人性视频免费网站| 色哟哟精品一区| 欧美一区二区高清| 久久久久国产免费免费| 亚洲丝袜制服诱惑| 日韩国产高清在线| 国产成人午夜精品影院观看视频 | 欧美唯美清纯偷拍| 精品噜噜噜噜久久久久久久久试看| 久久久欧美精品sm网站| 亚洲日本韩国一区| 日韩电影在线一区二区三区| 国产一区中文字幕| 一本大道av一区二区在线播放| 91精品国模一区二区三区| 国产欧美精品日韩区二区麻豆天美| 亚洲另类在线一区| 日韩精品一级二级 | 国产在线精品一区二区不卡了| 成人av网站在线观看| 欧美日韩国产综合视频在线观看 | 国产亚洲欧美日韩俺去了| 自拍av一区二区三区| 天堂资源在线中文精品| 国产成人在线网站| 欧美少妇一区二区| 日本一区二区三区电影| 亚洲国产精品久久人人爱蜜臀| 国内精品伊人久久久久影院对白| 91老师国产黑色丝袜在线| 日韩一区二区三区电影在线观看 | 日本一区二区三级电影在线观看 | 粉嫩蜜臀av国产精品网站| 欧美精品欧美精品系列| 欧美国产综合色视频| 日韩一区精品字幕| 99国产欧美久久久精品| 日韩免费视频一区| 亚洲欧洲综合另类在线| 激情文学综合网| 欧美私模裸体表演在线观看| 久久久久久久国产精品影院| 亚洲综合一二三区| 丁香啪啪综合成人亚洲小说| 欧美久久一二三四区| 国产精品久久久久久久久晋中 | 91麻豆123| 久久久精品综合| 日韩精品一级二级| 91蝌蚪porny| 国产亚洲福利社区一区| 免费高清在线一区| 在线一区二区三区| 国产精品毛片久久久久久 | 精彩视频一区二区| 欧美伦理影视网|